Kennismaken met de Lidwinaschool?

We maken graag kennis met toekomstige ouders. Daarom nodigen we je met alle plezier uit voor een individuele rondleiding

Stuur een mail met je telefoonnummer naar stlidwina.directie@askoscholen.nl

Dan bellen wij je terug om een persoonlijke afspraak te maken.

We bieden dit aan voor ouders die vóór 5 november a.s. een keuze moeten maken. Daarna zijn de ouders aan de beurt die vóór 3 maart 2022 een school moeten kiezen.

Dit zijn de sluitingsdata voor het aanmelden van 4-jarigen:

• 5 november 2021: voor kinderen die geboren zijn tussen 1 mei en 31 augustus 2018

• 3 maart 2022: voor kinderen die geboren zijn tussen 1 september en 31 december 2018

• 2 juni 2022: voor kinderen die geboren zijn tussen 1 januari en 30 april 2019

Zit je kind al op de basisschool en kom je wonen in de Watergraafsmeer?

En zoek je een nieuwe school? Neem contact op met onze intern begeleiders om de mogelijkheden te bespreken.

Groep 1 t/m 3: Sacha Oeij - s.oeij@askoscholen.nl
Groep 4 t/m 8: Ellen Wabeke - e.wabeke@askoscholen.nl

Bekijk dit filmpje om alvast even sfeer te proeven:

Toelatingsbeleid basisonderwijs Amsterdam

Op ruim 200 Amsterdamse basisscholen verloopt het registreren en plaatsen van toekomstige vierjarigen op dezelfde wijze.

Rond de derde verjaardag van je kind ontvang je van de gemeente de brochure ‘Naar de basisschool’ en het voorkeursformulier.

Hoe werkt het?
Stel, de Lidwinaschool is je eerste keuze. Lever het voorkeursformulier dan bij ons in. Dit mag op beide locaties. Het is mogelijk om de Hof als eerste en de Hoeve als tweede voorkeur op te geven, of andersom. Heb je hier vragen over? Bel onze administratie (Carina): 020-6650769.

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail dat we je formulier hebben ontvangen en verwerkt.

Op Schoolwijzer en BBO vind je meer informatie over het toelatingsbeleid.

Bekijk dit filmpje van de gemeente: