Kennismaken met de Lidwinaschool?

We maken graag kennis met toekomstige ouders. Daarom nodigen we je met alle plezier uit voor een rondleiding, die organiseren we per locatie. Hieronder kan je je daarvoor opgeven (kies een beschikbare dag en tijd).

Dit zijn de sluitingsdata voor het aanmelden van 4-jarigen:

Donderdag 3 november 2022: kinderen geboren tussen 1 mei 2019 en 31 augustus 2019
Donderdag 9 maart 2023: voor kinderen die geboren zijn tussen 1 september en 31 december 2019
Donderdag 1 juni 2023: voor kinderen die geboren zijn tussen 1 januari en 30 april 2020

Zit je kind al op de basisschool en kom je wonen in de Watergraafsmeer?

Neem contact op met onze intern begeleider om de mogelijkheden te bespreken.
Ellen Wabeke - e.wabeke@askoscholen.nl

Bekijk dit filmpje om alvast even sfeer te proeven:

Toelatingsbeleid basisonderwijs Amsterdam

Op ruim 200 Amsterdamse basisscholen verloopt het registreren en plaatsen van toekomstige vierjarigen op dezelfde wijze.

Rond de derde verjaardag van je kind ontvang je van de gemeente de brochure ‘Naar de basisschool’ en het voorkeursformulier.

Hoe werkt het?
Stel, de Lidwinaschool is je eerste keuze. Lever het voorkeursformulier dan bij ons in. Dit mag op beide locaties. Het is mogelijk om de Hof als eerste en de Hoeve als tweede voorkeur op te geven, of andersom. Heb je hier vragen over? Bel onze administratie: 020-6650769.

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail dat we je formulier hebben ontvangen en verwerkt.

Op Schoolwijzer en BBO vind je meer informatie over het toelatingsbeleid.

Bekijk dit filmpje van de gemeente: