Kennismaken met de Lidwinaschool?

We maken graag kennis met toekomstige ouders. Daarom nodigen we je met alle plezier uit voor een individuele rondleiding. Vanwege de coronamaatregelen doen we dit na schooltijd.

Wil je hiervoor een afspraak maken? Stuur een mail met je telefoonnummer naar stlidwina.directie@askoscholen.nl

We bieden dit aan voor ouders die vóór 4 november a.s. een keuze moeten maken. Daarna zijn de ouders aan de beurt die vóór 4 maart 2021 een school moeten kiezen.

Hierbij nog even de sluitingsdata voor het aanmelden van 4-jarigen

• 4 november 2020: voor kinderen die geboren zijn tussen 1 mei t/m 31 augustus 2017

• 4 maart 2021: voor kinderen die geboren zijn tussen 1 sept t/m 31 december 2017

• 4 juni 2021: voor kinderen die geboren zijn tussen 1 januari t/m 30 april 2018

• 5 november 2021: voor kinderen die geboren zijn tussen 1 mei t/m 31 augustus 20158

Bekijk dit filmpje om alvast even sfeer te proeven:

Toelatingsbeleid basisonderwijs Amsterdam

Op ruim 200 Amsterdamse basisscholen verloopt het registreren en plaatsen van toekomstige vierjarigen op dezelfde wijze.

Rond de derde verjaardag van je kind ontvang je van de gemeente de brochure ‘Naar de basisschool’ en het voorkeursformulier.

Hoe werkt het?
Stel, de Lidwinaschool is je eerste keuze. Lever het voorkeursformulier dan bij ons in. Dit mag op beide locaties. Het is mogelijk om de Hof als eerste en de Hoeve als tweede voorkeur op te geven, of andersom. Heb je hier vragen over? Bel onze administratie (Carina): 020-6650769.

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail dat we je formulier hebben ontvangen en verwerkt.

Op Schoolwijzer en BBO vind je meer informatie over het toelatingsbeleid.

Bekijk dit filmpje van de gemeente: