Dan kun je bij ons je ei kwijt!

Bij ons kun je vlammen. Wij zien het als een gezamenlijke verantwoordelijkheid om jouw talent te benutten en tot bloei te laten komen. Je staat er nooit alleen voor, wij bieden een enthousiaste, ervaren club met collega’s waarmee je nauw samenwerkt en waar je altijd op kunt rekenen.

We zijn op zoek naar extra handen in de klas in de groepen 1 t/m 4. Je ondersteunt in diverse groepen en je houdt ervan met je ‘voeten in de klei’ te staan, juist die afwisseling past goed bij je. In het onderwijs heb je een leuke dag als je vrolijk en creatief kunt zijn. En jij weet als geen ander welke talenten en persoonlijkheid je nodig hebt om nieuwsgierige kids van 4 t/m 7 jaar te boeien en spelenderwijs van alles te leren.

Onze school is een ‘dorpsschool’ met twee locaties in de vriendelijke Watergraafsmeer in Amsterdam Oost. Op beide locaties hebben we kleutergroepen en op de Hoeve zitten de groepen 3 & 4. De sfeer is ontspannen en er is veel ruimte om met elkaar te sparren en samen te werken. Ons motto ‘Lidwina, altijd in beweging’ is dagelijks voelbaar.

Samen met locatie de Hof (nog drie kleutergroepen & groep 5 t/m 8) geven we onderwijs aan zo’n 560 kinderen. Ons gezamenlijke doel is dat kinderen met een gevoel van trots en een gezonde dosis zelfvertrouwen met een nieuwsgierige blik naar de wereld kijken.

Zin om mee te doen?

Profiel en vaardigheden

• Je hebt een afgeronde MBO 4 – onderwijsassistent – SPW 4
  • Je wordt blij van kinderen
  • Je bent doortastend en gelooft in de kracht van samenwerken
  • Je hebt een open, collegiaal karakter
  • Je bent nieuwsgierig
  • Kortom, je bent iemand die plezier heeft in je werk

Wij bieden

• Een warm welkom
  • Een groot team met gedreven, professionele collega’s met aandacht voor kinderen en elkaar
  • Een team dat lerend is – noem het ambitieus
  • Je kunt je gedachten en kennis kwijt in de diverse leerteams
  • Je kunt rekenen op coaching en begeleiding
  • Een relaxte werkomgeving
  • Een mooie locatie in de groene, vriendelijke Watergraafsmeer
  • Toegewijde kinderen en ouders

Onderdeel van ASKO scholen

De ASKO zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. De ASKO vormt het bestuur van ruim 30 basisscholen in Amsterdam en omstreken. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten waardoor je als leerkracht kennis kunt maken met meerdere vormen van onderwijs. ASKO is actief met innovatieve ontwikkelingen, zoals traineeship voor startende leerkrachten, verrijkingsonderwijs, 21 ste eeuwse vaardigheden, de Day A Week school (project voor hoogbegaafde kinderen), Onderwijstijdverlenging, Opleiden in de School en leren met ICT.

Kom je erbij? Je bent van harte welkom!
Behoefte aan meer informatie? Of wil je even langskomen om sfeer te proeven? Wij vinden het leuk om je te ontmoeten. Uiteraard mag je ook direct een mail sturen met je CV en een korte motivatie.

Bel met Baukje of Roger (schoolleiders)
020 665 07 69 of 020 694 55 43
stlidwina.directie@askoscholen.nl