• Nieuws

Opleider in de school Fleur Smit ontvangt onze studenten met taartjes. Een warm welkom aan de studenten van de Universitaire Pabo (Upva) en Hva Pabo studenten van Amsterdam.

De Lidwinaschool is een Opleidingsschool. De Opleider in de school is iedere dinsdag vrijgesteld om de studenten te begeleiden. Denk aan observeren van de lessen en feedback geven. Het organiseren van intervisie gesprekken of begeleiden van onderzoek.

De eerstejaars studenten zijn zich vooral aan het oriënteren. Past het vak van leraar bij hen? In het tweede jaar wil een student onderzoeken of hij zichzelf jarenlang voor de klas ziet staan. En derde- en vierdejaars studenten willen vooral weten welke informatie ze nodig hebben om goed les te geven. Daar kom je in de praktijk achter.